i hate this part





De ce sta in firea omului sa minta? De ce suntem atat de prefacuti?...Sunt constienta de faptul ca uneori adevarul doare dar nu oare minciuna este cea care lasa rani mai adanci si mai dureroase in suflet decat un adevar mult prea dur? ... Pe zi ce trece imi dau seama ca fiecare om isi apara interesele chiar si in cele mai josnice moduri posibile iar sinceritatea nu isi mai are rostul in aceasta "ecuatie" .

Prea multe intrebari.Prea putine raspunsuri.

4 Comments:

Buz said...

nu e adevarat in totalitate;) .. mie imi place sa o zic pe fatza;) .. orice ar fi :P

Unknown said...

i know :P ;))

dar nu toata lumea este la fel...si pana la urma si tu ai ajuns sa minti pentru a obtine ceva intr-un fel sau altul...

Ce sa mai, traim intr-o lume in care a minti este un verb atat de comun incat este greu sa iti dai seama care este de fapt adevarul :)

Anonim said...

eu nu mint. intodeauna am pledat pentru egalitate. adica daca te mint ma poti minti, daca te insel ma poti insela , si in primul rand din cauza respectului fata de mine nu mint. e simplu dar poate fi destul de ciudat pentru unuii

Anonim said...

Mintim pentru ca suntem buni la asta... Inca de mici suntem chiar invatati sa mintim. Cand nu suporti un membru al familiei si mama ii zice " sa ii zambesti cand il saluti"... Mintim pentru ca toata lumea e pe cont propriu... Si then again, as u may well know... Everybody lies (as a fact :P)