Live your life !




   De fiecare data cand vad clipul acesta imi dau lacrimile. Este ca un wake up call, unul din ala sanatos care te trezeste din maruntele nemultumiri si probleme pe care crezi ca le ai. Niciodata nu poti sti ce se va intampla maine? De ce sa iti irosesti viata fiind negativ, nefericit, plangandu-te din nimicuri ? Nu neg ca exista oamenii care au toate motivele din lume sa fie tristi si amarati dar majoritatea dintre noi facem din nimicuri drame.
   Tot ceea ce incerc sa spun este: bucura-te ! Gaseste frumusetea din lumea ce te inconjoara din nou... Incearca ! Fii pozitiv ! Si eu am fost candva o drama queen. Acum incerc sa "ma vindec". Grey's Anatomy este unul dintre serialele care m-a trezit la realitate !


O familie fericita !

    Niciodata nu am dat importanta asa numitelor "vlog-uri". Nu imi atrase atentia nici unul in mod deosebit si nici nu imi fusese de folos. La ce ti-ar folosi sa vezi cateva minute din viata altor oamenii?
Dar de curand am descoperit o familie senzationala ! Sunt pur si simplu superbi si imi fac viata mai frumoasa. Da, ei fac vlog-uri. Poate ca va intrebati de ce sunt asa deosebiti? Pai in primul rand faptul ca au curajul sa impartaseasca cu lumea intreaga viata lor de familie. Nu stiu, pur si simplu au acel ceva. Sunt mereu cu zambetul pe buze, nu isi cresc copii cu tipete, pedepse si ocazionala "palma". Nu, chiar reusesc sa dea copiilor o educatie minunata si fara cele mentionate. Sunt dovada vie ca exista si familii fericite. As putea sa continui sa va scriu despre ei la nesfarsit dar convingeti-va singuri !!! Chiar va rog sa va uitati chiar daca nu intelegeti engleza, macar pentru un minut !

Canalul lor de youtube, unde puteti viziona toate video-urile de cand au inceput (acum 4 ani) pana in prezent (fac daily vloging - adica posteaza vlog-uri in fiecare zi) :


http://www.youtube.com/user/shaytards
Ultimul video este cu ei in prezent ! Enjoy !











I'm back folks !

  Am lasat blogul acesta in voia sortii desi candva a fost chiar placut. Astazi ma gandeam daca sa imi reiau activitatea pe el sau nu. Am decis ca ar fi pacat sa il las asa si ca ar trebui sa postez macar o data la saptamana ! Nu este greu deloc. Sunt atat de dezorganizata incat va trebui sa imi iau urgent o agenda si sa imi fac un plan bun ! Nu pentru blog ci pentru viata mea in general.

   Nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul. Mai ieri ma plangeam aici de bac si cat de mult am de invatat. Acum mai am cateva luni si imi dau licenta !

  Timpul...

Timpul merge înainte,
Niciodată înapoi,
Ce ţi-e scris ţie în frunte,
Tot vei suferi apoi.

Nu-ncerca să schimbi ursita,
Pentru vremea ce s-a dus,
Cum te-ar îndemna ispita,
Să urmeze un alt curs.

Mergi cu timpul înainte,
Spune tot ce ai de spus,
Prin fapte şi prin cuvinte,
Chiar de vremea ţi-a apus.

- Mihai Leonte