Cu ce sa ma imbrac ?!

      Cand vine voba de haine, noi femeile, nicodata nu avem cu ce sa ne imbracam. Asta desi dulapul este ticsit de haine ! Ceea ce nu inteleg barbatii este faptul ca mersul la cumparaturi ne face mai fericite si ne relaxeaza. In acelasi timp, fashion-ul este o forma nepermanenta de arta si este o adevarata placere sa iti expui opera de arta pe propiul corp (si sa iti fie admirata !!!!).


       Tocmai din aceasta cauza m-am decis sa deschid un magazin online de haine pentru noi - femeile ! Probabil ca va intrebati de ce tocmai asta avand in vedere multitudinea de magazine de pe world wide web ? Motivul este simplu: in primul rand vreau sa ma implic in ceva ce imi place cu adevarat si in al doilea rand peste 50 % din magazinele online aduc haine de o foarte proasta calitate - care nici macar nu arata ca in poze. Nu vreti sa stiti cata munca este atunci cand cauti sa vinzi modele unice (care nu prea se gasesc pe toate gardurile), frumoase si care sa nu fie chinezarii (ci de o calitate foarte buna).

     Dupa multa munca la site si o tona de sters, este in sfarsit gata !!! Desigur munca va fi una continua dar acum site-ul este disponibil si pentru voi ! Am dedicat mult timp, munca si pasiune in acest proiect si prin urmare sper sa va placa ! Aruncati o privire pe www.enjoyfashion.ro , cu siguranta o sa va atraga atentia o hainuta ! Si chiar daca nu gasiti nimic, eu va multumesc pentru ca v-ati luat din timp pentru a arunca o privire ! Pana la urma timpul este cel mai pretios lucru pe care il avem !

     Iata si cateva modele, doamne si domnisoare superbe ( mai multe veti gasi pe www.enjoyfashion.ro) :




Primele rochii prezentate sunt perfect pentru ocazii speciale ! Nunta, botez, banchet, o petrecere de orice fel, o cina romantica ? 




V-am pupat ! O zi minunata ca voi sa aveti !