O familie fericita !

    Niciodata nu am dat importanta asa numitelor "vlog-uri". Nu imi atrase atentia nici unul in mod deosebit si nici nu imi fusese de folos. La ce ti-ar folosi sa vezi cateva minute din viata altor oamenii?
Dar de curand am descoperit o familie senzationala ! Sunt pur si simplu superbi si imi fac viata mai frumoasa. Da, ei fac vlog-uri. Poate ca va intrebati de ce sunt asa deosebiti? Pai in primul rand faptul ca au curajul sa impartaseasca cu lumea intreaga viata lor de familie. Nu stiu, pur si simplu au acel ceva. Sunt mereu cu zambetul pe buze, nu isi cresc copii cu tipete, pedepse si ocazionala "palma". Nu, chiar reusesc sa dea copiilor o educatie minunata si fara cele mentionate. Sunt dovada vie ca exista si familii fericite. As putea sa continui sa va scriu despre ei la nesfarsit dar convingeti-va singuri !!! Chiar va rog sa va uitati chiar daca nu intelegeti engleza, macar pentru un minut !

Canalul lor de youtube, unde puteti viziona toate video-urile de cand au inceput (acum 4 ani) pana in prezent (fac daily vloging - adica posteaza vlog-uri in fiecare zi) :


http://www.youtube.com/user/shaytards
Ultimul video este cu ei in prezent ! Enjoy !0 Comments: